UVJETI KORIŠTENJA WEB APLIKACIJE ePIKorištenjem internet stranice ePI-Elektronička poljoprivredna iskaznica i svih pridruženih stranica i servisa koji pripadaju domeni epi.mps.hr Smatra se da su korisnici u svakom trenutku upoznati s ovim uvjetima korištenja te da ih u potpunosti razumiju i prihvaćaju.

Internetska stranica namijenjena je olakšavanju pristupa javnosti informacijama o novom službenom dokumentu Ministarstva poljoprivrede, odnosno elektroničkoj poljoprivrednoj iskaznici, koja će zamijeniti sve postojeće kartice koje su poljoprivednici koristili. Naš je cilj da su te informacije što cjelovitije, točnije i ažuriranije. Ministarstvo poljoprivrede zadržava pravo izmjene sadržaja i uvjeta korištenja internet stranice bez obveze prethodne najave te nije odgovorno za bilo kakvu štetu nastalu tim promjenama. Ministarstvo poljoprivrede ne snosi odgovornost za izravnu ili neizravnu štetu koja je nastala upotrebom ove stranice.

Ministarstvo poljoprivrede se u potpunosti odriče svake odgovornosti koja je na bilo koji način vezana uz korištenje stranice od strane korisnika, bilo uporabom ili zlouporabom sadržaja, te za bilo kakvu štetu koja može nastati korisniku ili bilo kojoj trećoj strani u vezi s uporabom ili zlouporabom sadržaja stranice. Odricanjem od navedene odgovornosti Ministarstvu poljoprivrede nije cilj smanjiti odgovornost za njeno postupanje u skladu sa zakonskim propisima. Također, ne možemo zajamčiti pouzdanost i ažuriranost informacija koje potječu iz vanjskih izvora i nalaze se na ovoj internetskoj stranici.

Informacije na ovoj internetskoj stranici mogu sadržavati poveznice na internetske stranice koje su izvan nadzora službi Ministarstva poljoprivrede i za koje ne možemo prihvatiti odgovornost. Poduzimamo sve kako bismo što više smanjili smetnje prouzročene tehničkim pogreškama. Moguće je da se neki podaci ili informacije na ovoj internetskoj stranici nalaze u datotekama ili su strukturirani u formatima koji sadrže greške. U takvim slučajevima ne možemo zajamčiti da naša usluga neće biti prekinuta ili otežana na bilo koji drugi način.

Ministarstvo poljoprivrede ne prihvaća odgovornost u slučaju otežanog prijenosa podataka uslijed različitih internetskih mreža ili neusklađenosti zbog korisnikova mrežnog preglednika. Ako nam se ukaže na pogreške, pokušat ćemo ih što prije ispraviti.

Sadržaji s ovih stranica mogu se prenositi bez posebne dozvole uz navođenje izvora (osim u slučaju kada je izričito navedeno da je sadržaj prenesen iz drugog izvora). Dakle, ponovna upotreba je dopuštena uz uvjet da bude naveden izvor podataka. Dopušteno je stavljati poveznicu internet stranice Ministarstva poljoprivrede na druge stranice.